Millora la imatge del teu negoci amb un sol clic

L'eina digital que utilitzen milions de negocis com el teu. Dissenys editables que s'adapten a les necessitats de la teva empresa o organització. Resultats increïbles com si tinguessis un dissenyador professional al teu equip!

Comença a editar gratis
EDIT.org
EDIT.org

Troba la plantilla perfecta pel teu projecte.

Tots els dissenys que necessita el teu negoci per editar en un clic
EDIT.org

Tots els dissenys que necessita el teu negoci per editar en un clic

Millorar les vendes i la imatge del teu negoci o organització és molt fàcil. Tens un restaurant, una botiga o un club esportiu? Genial! Hem dissenyat per a tu milers de dissenys de promocions, ofertes i recursos visuals que podràs editar en línia i en uns clics. Resultats professionals en minuts, com si tinguessis un dissenyador gràfic al teu equip.

Anar a l'editor
Dissenya a qualsevol dispositiu, som responsive.
EDIT.org

Dissenya des de qualsevol dispositiu

Amb EDIT.org pots crear i descarregar els teus dissenys en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, tant al teu ordinador de casa o oficina com a una tablet o smartphone.

Comença a editar gratis
Milions d'imatges gratuïtes lliures de drets d'autor

Milions d'imatges gratuïtes lliures de drets d'autor

Dins EDIT.org tindràs accés a milions d'imatges gratuïtes lliures de drets d'autor que podràs incloure fàcilment als teus dissenys.
L'únic editor del món amb totes les imatges gratuïtes

Anar a l'editor
EDIT.org
Selecciona la categoria que vulguis
Milers de plantilles i recursos per dissenyar en línia.

Milers de plantilles i recursos per dissenyar en línia.

Ja ho tens! Pots descarregar la teva imatge en diferents formats (JPG, PNG o PDF) i canviar la qualitat de descàrrega segons les teves necessitats, tant si és per compartir a les xarxes socials com per imprimir. Tots els dissenys d'EDIT.org són totalment gratuïts, i a més, hem seleccionat els millors llocs de fotos lliures de drets d'autor.

Anar a l'editor
edit.org
Louis Martin 3 Duck Restaurant
rate

"Amb EDIT.org creo cada dia el menú i les ofertes del meu restaurant en pocs minuts. A més, tenen dissenys molt atractius que m'han fet guanyar nous clients."

Louis Martin3 Duck Restaurant
Susan James Top Hairdressers
rate

"EDIT.org em permet crear ofertes personalitzades pels meus clients. Abans feia servir Photoshop i trigava molt, ara només he de seleccionar el disseny, i en un minut tinc la meva oferta a punt per enviar."

Susan JamesTop Hairdressers
Mario Garcia BeDynamic Social Media
rate

"EDIT.org és increïblement fàcil de fer servir per crear els meus gràfics. Ara puc crear dissenys pels meus clients en un parell de clics."

Mario GarciaBeDynamic Social Media